WEBOLDAL KÉSZÍTÉS
       
 
  www.weboldalkeszites24.hu
       
    Weboldal készítés Domain Tárhely Rólunk Kapcsolat
             
             
   
  WEBOLDAL KÉSZÍTÉS
  Legyen vállalkozása a neten!
  Weboldalkészítés: 30/599-09-99
     
Referenciák          Áraink           Ajánlatkérés         Céginfó
   
Weboldal készítés az Ön városában
 
WEBOLDALKÉSZÍTÉS ÁRAK
 

Valóban fontos a pénz, hiszen mindenki pénzből él, de úgy gondoljuk, hogy egy weboldalt ne csupán ár szerint kalibráljunk.

Az ár megállapításához első körben azt kellene tudnunk, hogy mi a célja és mit kell tudnia a megvalósítandó weboldalnak. Olyan ez, mint amikor az ember autót szeretne venni. Sok szempontból nem mindegy, hogy egy egyszerű városi szaladgálós autót keresünk, vagy egy sokkal komolyabb, hosszabb utakra tervezett autót nézünk.


"Amitől óvom ügyfeleimet" weboldalak

 1. Ingyenes weboldal (Pl. Eoldal)

  Ez 2 dolgog miatt problémás:
  • Mivel az oldal Önnek ingyenes, a tulajdonos a reklámbevételeből tartja fent. Gondoljon csak bele. A látogatók beérkeznek honlapjára, aztán egy rklámra kattintanak, lehet, hogy pont éppen az Ön konkurenciájára.
  • Ha nem szán annyi pénzt üzletére, hogy normális webes megjelenése legyen, akkor mennyire veszik majd komolyan partnerei? Ez olyan mintha amikor valaki nem névjegykártyát ad, hanem egy papírt kettétép és arra írja fel telefonszámát.

  Az ingyenes weboldal NEM alternatíva! Akkor inkább ne is legyen weboldala...


 2. Ismerős által elkészített "ingyenes"

  Barátra, ismerősre, rokonra weboldal elkészítést bízni szigorúan tilos!

  Miért?
  • Vajon ismeri az új webes technológiákat, szakmailag teljesen képben van? Mindent meg tud oldani, amit Ön szeretne?
  • Később, ha módosítani kell, csak nyűg lesz belőle.
  • És mert örökre elkötelezett marad...


 3. 30-40 ezer forintos kategória

  Számos ügyfelem lett ezekből a "kollégákból", akik ennyiért készítenek honlapot, ezúton köszönöm nekik :)
  Ez nagyrészt úgy működött, hogy az illető összedobta az adott weboldalt, aztán felmarkolta a gázsit. A probléma akkor lett, amikor az ügyfél módosítást szeretett volna az oldalon, csak a guru már nem volt elérhető. Vagy kiment külföldre, vagy ha egyetemista volt, hazament vidékre. Lehetett újra kezdeni a weboldal elkészítését.

 

Nem költség, hanem BEFEKTETÉS

Azt gondoljuk, hogy a weboldal készítés díját nem költségként kell kezelni, hanem befektetésként. Igenis fektetni kell az internetes megjelenésbe.

Miért?
Mert amikor valaki megtalálja az Ön weboldalát, 7-10 másodperc alatt kialakul véleménye az Ön cégéről, eldönti, hogy akar-e Önnél pénzt költeni. Ha a honlap azt üzeni, hogy én vagyok a "Gagyi Kft", akkor mennek a konkurenciához.

 

A mi árképzésünk

Amikor Ön igénybe veszi szolgáltatásunkat és fizet egy weblapért, akkor nem csak azt a néhány munkaórát fizeti meg, amellyel az adott alkalmazást leprogramoztuk. Ebben benne van az elmúlt 10 év tapasztalata, gyakorlata, folyamatos továbbfejlődésünk, minőségi kiszolgálásunk és folyamatos támogatásunk.

Éppen ezért minden egyes munkára külön árajánlatot készítünk.

Vonakodunk tehát árakat leírni, de mégis megtesszük. Ennek 2 oka van. Egyrészről előszűri az ügyfelet, másrészről pedig nagyjából képet kapnak, hogy milyen összegekkel kell kalkulálni.

 • Egyszerűbb bemutatkozó oldalaknál 80-100 ezer forint + Áfa körüli összeggel lehet kalkulálni.
 • Céges weboldalaknál 100 - 150 ezer forint + Áfa az irányár
 • Portálok esetén 150 ezer forint + Áfa - tól.

Akik nem tudnak, vagy nem akarnak kifizetni egyszerre nagyobb összeget egy weboldalért, azon ügyfeleink számára már évi 29.990 Ft + Áfa díjtól léteznek megoldások.

 
Copyright (c) Weboldalkeszites24.hu - Weboldal készítés, honlap készítés, tárhely, webtárhely, domain, domain regisztráció
Partnereink: Honlapkészítő * Könyvelő Miskolc * Könyvelőiroda Miskolc * Könyvelés Miskolc * Cégalapítás Miskolc * WYW Kereső * MEGAPORT webkereső portál * findI * Könyvelő Miskolc * Könyvelőiroda Miskolc * Könyvelés Miskolc * noni * Tahitian Noni Juice * NONI JUICE *Kontaktlencse * kontaktlencse olcsón * kontaktlencse árak * színes kontaktlencse * Keresőoptimalizálás * linképítés * Weboldal készítés Miskolc * Weboldal készítés Debrecen * Üzleti lehetőség * arcfiatalítás * 3d műszempilla * lézeres arckezelés * őssejt terápiás arcfiatalítás * kavitációs zsírbontás * Magneter * Bőség * Siker * számlázás * számlázó * számlázó program * Online számlázó * állás Borsod * állás Miskolc * tudatosság * probléma megoldás * life coach * life coaching * Boldogság * Weboldal készítés * Magneter